7, 8 en 9 juni

Design District - 7, 8 en 9 juni (korting voor leden BNS Crisp)

In de Van Nelle Fabriek is er op 7, 8 en 9 juni meer dan genoeg inspiratie op het gebied van interieurdesign. De laatste plekken in de tuinzullen worden verhuurd aan deelnemers met buitenmeubilair. Het totaal aantal deelnemers gaat nu richting de 200, dat zijn er meer dan ooit! Hier zie je wie er allemaal aanwezig zijn, en wat ze gaan laten zien.

In de lezingenruimte in het midden van Design District kunnen bezoekers lezingen, presentaties, discussies en tours bijwonen. De inhoud wordt verzorgd door het Center for People and Buildings (woensdag 7 juni), de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Donderdag 8 juni) en Facility Management Nederland (Vrijdag 9 juni). De lezingen zijn voor zowel leden als niet-leden, en gratis toegankelijk voor bezoekers! Het programma dat bekend is tot nu toe vind je hier.

Je kan je al als bezoeker registreren voor 50% korting op de toegangsprijs. Je ontvangt dan een voucher en daarmee betaal je aan de entree €10,= in plaats van € 20,=. Registreer je hier!

Leden van BNS Crisp krijgen gratis entree en kunnen de link hiervoor vinden in het ledendeel.

.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden