10 t/m 13 september

Najaars VAKbeurs De Woonindustrie - 10 t/m 13 september

Van zondag 10 september 2017 tot en met woensdag 13 september 2017 vindt opnieuw de VAKbeurs van De Woonindustrie plaats. Ruim 125 interieurfabrikanten tonen dan hun laatste collecties en noviteiten. Je bent van harte uitgenodigd om De Woonindustrie tijdens de beurs te bezoeken. De VAKbeurs is uitsluitend bedoeld voor vakbezoekers. Op zondag 10 september zijn consumenten ook welkom om inspiratie op te doen.

Stylistendag
Op dinsdag 12 september organiseert De Woonindustrie opnieuw een speciale dag voor interieurarchitecten en -stylisten. Naast het bezoeken van een mooi programma vol interessante lezingen, kun je meteen de laatste noviteiten en collecties van ruim 125 exposanten bekijken. Dus zet de datum alvast in je agenda! Middels de nieuwsbrief en onze website houden wij en zij je op de hoogte van het actuele programma en de laatste ontwikkelingen.

Lezing BNS Crisp

Namens BNS Crisp vindt tijdens de stylistendag een lezing plaats van Rudirick de Jong van Electrostyling; 'SAMEN naar het interieurontwerp van de toekomst'. Slimme apparaten, zoals lampen, televisies, koelkasten zijn een integraal onderdeel van een modern interieur geworden, maar wat is het? Wat kan het? En hoe kan je dit integreren in een interieur ontwerp? Rudirick de Jong bekend van SBS6 programma Rob’s Grote Tuinverbouwing neemt jullie mee in het huis van de toekomst. Hij geeft jullie een helikopterview van wat ons te wachten staat, zodat je met je klanten mee kan praten over dit onderwerp. Daarnaast laat hij zien wat er nu al mogelijk is en hoe dit een interieurontwerp kan versterken. Ook laat hij zien wat ervoor nodig is om dit te realiseren en biedt praktische tips en tricks zodat jij als interieurstylist je kan onderscheiden van iedereen die nog niet Smart Ready is. Kortom veel handvatten om je nog meer te kunnen onderscheiden en je klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Zijn advies: Be Smart Be Ready!

Openingstijden:
Zondag 10 september van 10.00 tot 18.00 uur
Maandag 11 september van 10.00 tot 19.00 uur
Dinsdag 12 september van 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag 13 september van 10.00 tot 18.00 uur

De Woonindustrie, Symfonielaan 1 Nieuwegein.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden