20 september 2019

NII Trend event - Masterly The Hague - 20 septemberFestival ‘Masterly The Hague’: DUTCH DESIGN ONTMOET HOLLANDSE MEESTERS

Vrijdag 20 september organiseert NII een speciaal bezoek aan het festival ‘Masterly The Hague’. De editie van Masterly in Milaan stond in de top 3 van must-sees. Masterly The Hague beleeft zijn 2e editie, maar gaat nu al flink uitbreiden met meer locaties dan vorig jaar.

Curator Nicole Uniquole selecteerde hedendaagse ontwerpers die het publiek meenemen in de sfeer van het hofleven aan de Haagse Hofvijver en aan het statige Lange Voorhout. In een bijzondere setting laten de designers hun ontwerpen zien die zijn geïnspireerd op schilderijen uit de Gouden Eeuw.
Kunsthistorica Emilie den Tonkelaar kan fantastisch helder en vol passie vertellen over de oude meesters, ze trekt je mee in het ontdekken van een meesterwerk. En als je dat gehoord hebt, zijn de presentaties op de verschillende locaties nog beter te begrijpen.

Koninklijk Feest

Alle zalen in de vier schitterende panden ademen de sfeer van feest, alsof we in vervlogen tijden ons verheugen op een koninklijk bal. We zien portetten van prinsen en prinsessen, prachtig uitgedoste dames, extravagant geklede heren en overdadig gedekte tafels. HKH Prinses Margarita de Bourbon de Parme, Hester van Eeghen, Fransje Killaars en vele andere Dutch Designers ontwierpen speciaal voor dit festival fonkelende juwelen, luxe tassen, goudleren kamerschermen en glanzend aardewerk. Al hun ontwerpen worden getoond naast de historische schilderijen in een sprookjesachtige setting, gestileerd door Maarten Spruyt.

Zoals je van NII gewend bent hoef je het niet allemaal zelf te ontdekken, je maakt het gewoon mee, je bent in goed gezelschap en gaat volledig geïnspireerd weer naar huis. Net als vorig jaar hebben we een speciaal programma samengesteld zodat je alles te weten komt over dit bijzondere event. Voor meer informatie www.masterlythehague.com


Het programma is als volgt

  • 10.00 - 10.30 - Ontvangst met koffie & thee bij Hotel Des Indes
  • 10.30 - 11.30 - Lezing in de Balzaal van Des Indes door drs. Emilie den Tonkelaar, specialist Oude Meesters
  • 11.30 - 12.30 - Nicole Uniquole, curator van het festival, neemt je mee naar één van de vier locaties van Masterly The Hague, Royal, gelegen naast Hotel Des Indes
  • 12.30 - 14.00 - Lunch bij Des Indes
  • Om 14.00 naar de Lange Vijverberg voor een bezoek aan de andere drie locaties van Masterly The Hague
  • Rond 16.00 einde programma (festival tot 18.00 uur geopend)
AANMELDEN

Er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar voor dit bijzondere event dus als je interesse hebt, schrijf snel in! 
Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl.  BNS Crisp leden gelden als van NII lid en mogen dus ook naar deze trendlezing. Je betaalt slechts €85,00 excl. BTW.   Dit is inclusief koffie/thee, lezing, lunch en de festival entree.  Vermeld bij je aanmelding dat je lid bent van BNS Crisp en daarbij je registratienummer. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met details.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden