18 september 2019

Workshop Flatlayfotgrafie NIA - 18 september

WIL JIJ EEN MOOIE INSTAGRAMFEED?

Als interieurprofessional, blogger of zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website, blog en instagram. Wil jij ook mooiere foto’s maken voor je website en social media? Tijdens deze workshop krijg je tips waarbij je zelf de prachtigste flatlay’s maakt in een handomdraai! En wie wil dat nou niet: een mooie instagramfeed met beeldschone foto’s! Omdat het maken van een flatlay makkelijker lijkt dan dat het is, kun je bij NIA ACADEMIE een workshop volgen, waarin foto- en interieurstylist Suzanne Paap je de kneepjes van flatlayfotografie leert. 

WAT IS EEN FLATLAY EIGENLIJK?

Een flatlay is een foto van meerdere voorwerpen die stylish zijn geordend en die van bovenaf wordt gemaakt (vogelvluchtpersectief).

Handige tool voor stylisten en vormgevers
Met een flatlay kun je méér dan alleen je blog of je Instafeed opleuken. Je kunt het als vormgever, (interieur-)stylist of ontwerper ook gebruiken in de communicatie naar je klant of opdrachtgever. Het is een mooie manier om je materialen in beeld te brengen en een flatlay is ook bruikbaar als moodboard. Het dient soms ook als inspiratiebeeld dat je in kunt zetten bij je trendonderzoek, je kleurplan of de start van je ontwerp.

WAT LEER JE IN DE WORKSHOP?

Je gaat aan de slag met beeldaspecten als kleur, compositie, kader en standpunt. Je stelt je eigen flatlay samen en maakt verschillende composities die je vastlegt met jouw mobiele telefoon of camera.

Tijdens de workshop maak je ook een aantal kleurstalen die aansluiten bij jouw gekozen thema, materiaal wordt hiervoor verzorgd.

Je gaat in deze workshop aan de slag met je mobiele telefoon (je camera meenemen mag ook!) en samen kijken we naar welk thema of onderwerp bij jou past. 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden