BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen zowel vastgoedstylisten als interieurstylisten bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door collega's of deel ervaringen met elkaar. BNS Crisp draagt thema's aan voor de tafels, maar de tafelhoofden zijn vrij om hun eigen thema te bepalen.

Lees meer

Juridische ondersteuning

Als interieurstylist of vastgoedstylist kun je wel eens te maken krijgen met vragen van juridische aard. Misschien wil je goede algemene voorwaarden op laten stellen? Of heb je vragen over het gebruik van beeldmateriaal waar jij de styling voor hebt gedaan? Of over beeld dat jij gebruikt voor moodboards die je op je eigen website wilt plaatsen?

Lees meer

Werken volgens een modelovereenkomst

Per 1 mei 2016 is de VAR niet meer geldig voor ondernemers in Nederland. Vanaf die datum moet je ook als interieurstylist of vastgoedstylist werken volgens een modelovereenkomst met je opdrachtgever. De modelovereenkomst die BNS Crisp gaat gebruiken is te vinden voor haar leden achter de login op onze site.
Deze modelovereenkomst is gepersonaliseerd naar BNS Crisp op basis van de standaard modeloverkomst die te vinden is op de site van de belastingdienst.

Lees meer