BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen leden van BNS Crisp bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door collega interieurstylisten en vastgoedstylisten of deel ervaringen met elkaar. BNS Crisp draagt thema's aan voor de tafels, maar de tafelhoofden zijn vrij om hun eigen thema te bepalen.

Aan een BNS Crisp tafel zijn minimale kosten verbonden, de onkosten voor het tafelhoofd moeten immers worden vergoed.

Onze tafelhoofden plannen hun BNS Crisp tafels zelf, de geplande tafels kun je vinden in onze  agenda.

Verdeling Nederland

Wij hebben voor de BNS Crisp tafels Nederland in grote regio's verdeeld.

Friesland - Groningen: we missen hier een tafelhoofd, Iets voor jou? Stuur dan een mail aan claudia@bnscrisp.nl.

Drenthe - Groningen: voor deze regio is Wilma Bonstra tafelhoofd.

Limburg - Noord Brabant (oost): voor deze regio zoeken we nog een tafelhoofd! Heb je interesse? Stuur dan een mail aan claudia@bnscrisp.nl.

Zeeland - Zuid Holland - Noord Brabant (west): Hanneke Verschuren is tafelhoofd in Noord Brabant West en in Zuid Holland is Marieke Blezer tafelhoofd.

Noord Holland - Utrecht: Melanie Lamers is tafelhoofd in Noord Holland. In de regio Midden Nederland organiseren Iris van Asselt en Chris Meertens de BNS Crisp tafels en in Amsterdam organiseren Monique Gomez de Mesquita-Vos en Jolanda Böhm BNS Crisp tafels.

We vinden het altijd leuk om meer tafelhoofden te hebben! Vind jij het leuk om met andere leden te sparren over interessante thema's, om te kunnen delen en elkaar te ontmoeten. Meld je aan bij claudia@bnscrisp.nl.

Je kunt in onze agenda de geplande tafels bekijken.