BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen leden van BNS Crisp bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door collega interieurstylisten en vastgoedstylisten of deel ervaringen met elkaar. BNS Crisp draagt thema's aan voor de tafels, maar de tafelhoofden zijn vrij om hun eigen thema te bepalen.

Aan een BNS Crisp tafel zijn minimale kosten verbonden, de onkosten voor het tafelhoofd moeten immers worden vergoed.

Onze tafelhoofden plannen hun BNS Crisp tafels zelf, de geplande tafels kun je vinden in onze agenda.

Verdeling Nederland

Wij hebben voor de BNS Crisp tafels Nederland in grote regio's verdeeld.

Friesland - Groningen - Drenthe: voor deze regio is Wilma Bonstra tafelhoofd.

Limburg - Noord Brabant: Denise van de Loo is tafelhoofd in Noord Brabant Oost en Hanneke Verschuren in Noord Brabant West.

Zeeland - Zuid Holland: in Zuid Holland is Marieke Blezer tafelhoofd.

Noord Holland - Midden Nederland: Melanie Lamers is tafelhoofd in Noord Holland. In de regio Midden Nederland organiseren Iris van Asselt en Chris Meertens de BNS Crisp tafels. 

Oost Nederland: Hier kun je aanschuiven bij Nynke Ott.

We vinden het altijd leuk om meer tafelhoofden te hebben! Vind jij het leuk om met andere leden te sparren over interessante thema's, om te kunnen delen en elkaar te ontmoeten. Meld je aan bij willy@bnscrisp.nl.

Je kunt in onze agenda de geplande tafels bekijken.


Onze tafelhoofden stellen zich aan je voor

.

Denise van de Loo

Voor wie mij nog niet kent: ik ben Denise van de Loo, woonachtig in Lith, Noord-Brabant en sinds november 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Desine Styling. Was destijds mijn bedrijf een aanvulling op mijn baan, nu is dat omgedraaid en is mijn baan bijna niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf. Iedere keer komen er nieuwe en leuke dingen op mijn pad zoals nu de tafelhoofdrol voor de regio Noord-Brabant/Gelderland. Woon jij in deze regio en lijkt het je leuk om een keer aan te schuiven? Ik zeg: doen. Het lijkt mij in ieder geval ontzettend leuk om je aan "mijn" tafel te ontmoeten.

Marieke Blezer

Mijn naam is Marieke Blezer, eigenaar van casa&co in Voorburg en ga dit jaar mijn tiende jaar als ondernemer in. Aanvankelijk hield ik mij alleen bezig met vastgoedstyling, maar tegenwoordig geef ik ook interieuradvies aan voornamelijk particuliere klanten en daarnaast geef ik les in vastgoedstyling bij NIA. Ik ben afgelopen jaar geen tafelhoofd geweest, maar daarvoor wel drie jaar en pak deze taak met liefde weer op. Van de crisptafel probeer ik altijd een feestje te maken met een gezellige tafel vol collega's om mee te sparren en taart. Het is fijn om in een ontspannen sfeer collega's te leren kennen en elkaar verder te helpen in dit mooie vak. Ik steek er elke keer weer wat van op. Ik nodig je graag uit om bij mij aan te schuiven.