BNS Crisp tafels

In bijna elke provincie kunnen leden van BNS Crisp bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door collega interieurstylisten en vastgoedstylisten of deel ervaringen met elkaar. BNS Crisp draagt thema's aan voor de tafels, maar de tafelhoofden zijn vrij om hun eigen thema te bepalen.

Aan een BNS Crisp tafel zijn minimale kosten verbonden, de onkosten voor het tafelhoofd moeten immers worden vergoed.

Onze tafelhoofden plannen hun BNS Crisp tafels zelf, de geplande tafels kun je vinden in onze agenda.

Verdeling Nederland

Wij hebben voor de BNS Crisp tafels Nederland in grote regio's verdeeld.

Friesland - Groningen - Drenthe: voor deze regio is Wilma Bonstra tafelhoofd.

Limburg - Noord Brabant: Denise van de Loo is tafelhoofd in Noord Brabant Oost en Wieke Harting in Noord Brabant West.

Zeeland - Zuid Holland: in Zuid Holland is Marieke Blezer tafelhoofd.

Noord Holland - Midden Nederland: Melanie Lamers is tafelhoofd in Noord Holland. In de regio Midden Nederland organiseren Iris van Asselt en Chris Meertens de BNS Crisp tafels. 

Oost Nederland: Hier kun je aanschuiven bij Nynke Ott.

We vinden het altijd leuk om meer tafelhoofden te hebben! Vind jij het leuk om met andere leden te sparren over interessante thema's, om te kunnen delen en elkaar te ontmoeten. Meld je aan bij willy@bnscrisp.nl.

Je kunt in onze agenda de geplande tafels bekijken.


Onze tafelhoofden stellen zich aan je voor

.

Denise van de Loo

Voor wie mij nog niet kent: ik ben Denise van de Loo, woonachtig in Lith, Noord-Brabant en sinds november 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Desine Styling. Was destijds mijn bedrijf een aanvulling op mijn baan, nu is dat omgedraaid en is mijn baan bijna niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf. Iedere keer komen er nieuwe en leuke dingen op mijn pad zoals nu de tafelhoofdrol voor de regio Noord-Brabant/Gelderland. Woon jij in deze regio en lijkt het je leuk om een keer aan te schuiven? Ik zeg: doen. Het lijkt mij in ieder geval ontzettend leuk om je aan "mijn" tafel te ontmoeten.  

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Marieke Blezer

Mijn naam is Marieke Blezer, eigenaar van casa&co in Voorburg en ga dit jaar mijn tiende jaar als ondernemer in. Aanvankelijk hield ik mij alleen bezig met vastgoedstyling, maar tegenwoordig geef ik ook interieuradvies aan voornamelijk particuliere klanten en daarnaast geef ik les in vastgoedstyling bij NIA. Ik ben afgelopen jaar geen tafelhoofd geweest, maar daarvoor wel drie jaar en pak deze taak met liefde weer op. Van de crisptafel probeer ik altijd een feestje te maken met een gezellige tafel vol collega's om mee te sparren en taart. Het is fijn om in een ontspannen sfeer collega's te leren kennen en elkaar verder te helpen in dit mooie vak. Ik steek er elke keer weer wat van op. Ik nodig je graag uit om bij mij aan te schuiven.

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Chris Meertens en Iris van Asselt

Chris Meertens is mijn naam en sinds 3 jaar actief in Nederland als interieurontwerper voor particulieren. Door mijn studie en lange verblijf in het buitenland weet ik als geen ander dat culturen en smaken verschillen. Niets is mooier om de individuele smaak van de klant tot uiting te laten komen in hun eigen interieur.  

Mijn naam is Iris van Asselt en met ‘Iris van Asselt interieuradvies’ bedien ik voornamelijk particuliere klanten in en rond Amsterdam. Ik ben net terug van een grote reis en daar heb ik veel inspiratie opgedaan. Met mijn rugzak vol ideeën zal ik mijn klanten verrassen en zorgen voor een fijne thuisplek. Wij doen de tafels regio Midden-Nederland nu voor het tweede jaar met veel plezier! De BNS Crisp tafels vinden wij een mooie manier om in contact te komen en blijven met collega’s en elkaar te inspireren en informeren. We houden altijd een koffietafel met wat lekkers zodat je ’s middags nog tijd over hebt voor je werk. Meestal organiseren we de tafel thuis, maar we hebben vorig jaar ook een externe locatie bezocht. Wanneer schuif jij aan?

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Melanie Lamers

Ik ben de trotse eigenaar van Huisvanbinnen in Limmen! Advies, ontwerp en realisatie + woonwinkel. De keuze voor de woonwereld is voor mij vanzelfsprekend, ik ben graag bezig met alles wat met inrichten te maken heeft. Wonen en werken in een prettige omgeving is iets wat dicht bij iedereen staat. En die prettige omgeving geef ik heel graag vorm!
Al heel wat jaren ben ik lid van BNS Crisp, 10 jaar geleden was ik één van de initiatiefnemers. Ik heb me altijd heel betrokken gevoeld bij de vereniging en ik vind het dan ook heel leuk om tafelhoofd te zijn in de regio Noord-Holland. Vaak vindt een bijeenkomst plaats in mijn woonwinkel. Een inspirerende plek om collega-stylisten te ontvangen. Ik hoop je dan ook de volgende keer te mogen verwelkomen. 

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Wieke Harting

Begin dit jaar ben ik lid geworden van BNS Crisp en ik vind het ontzettend leuk om meteen actief aan de slag te gaan als tafelhoofd van de regio West-Brabant en Zeeland! Vanuit Breda focus ik mij met Wieked Styling op interieur-, foto- en eventstyling binnen de hospitalitybranche. Naast het steeds verder opzetten van mijn bedrijf vind ik het erg leuk om nieuwe contacten te maken en mij verder onder te dompelen in het stylingvak d.m.v. beurzen, lezingen en bedrijfsbezoeken. Gezellig als je een keer aansluit bij een tafel, we gaan er ontspannen bijeenkomsten van maken die wat mij betreft op inspirerende locaties gaan plaatsvinden! 

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Nynke Ott

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken mezelf te introduceren. Mijn naam is Nynke Ott en sinds kort lid van BNS Crisp, enthousiast gemaakt door Carin Frijters.Met ruim 20 jaar ervaring en vanaf 2003 met mijn bedrijf CreaVision Styling ga ik graag de creatieve uitdaging aan. Zoals styling en restyling van winkels, etalages, showrooms, beursstands en evenementen. Maar ook op het gebied van fotostyling creëren wij elke gewenste sfeer. 

Daarnaast is het mijn passie om mijn kennis over te brengen. Dit doe ik op (vak) scholen, in het bedrijfsleven of in de winkel tijdens workshops en trainingen. Bovendien zijn we erkend leerbedrijf voor meerdere opleidingen.Sinds ca. 3 jaar is mijn bedrijf omgedoopt tot een V.O.F en run ik het samen met Sofie Suiker (ook BNS Crisp lid) met een fijn team en netwerk van specialisten. Ook ben ik trotse retailstylist bij RetailTheater. 

Ik heb erg veel zin om de tafels voor regio Oost-Nederland te organiseren, kennis te delen, elkaar te inspireren en vooral ook ‘gewoon’ ervaringen uit te wisselen. Ik ben dan wel nieuw bij BNS Crisp maar aan ervaring dus zeker geen gebrek. Naar verwachting is een groot deel van jullie meer werkzaam in de particuliere markt. Dat zorgt er wat mij betreft alleen maar voor dat we van de overeenkomsten en verschillen kunnen leren. Blurring 2.0 zeg maar….. Het zou fijn zijn jullie te mogen ontvangen, je bent van harte welkom!

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.

Wilma Bonstra

Ik ben Wilma Bonstra. Ik woon in het hartje van Drenthe, Beilen. Vorig jaar ben ik getrouwd dus ook soms bekend als Wilma Winkel Bonstra. In 2014 ben ik gestart met diverse opleidingen op ontwerp en styling gebied. Dit ben ik gaan doen na een reorganisatie waarbij mijn baan als financieel management secretaresse verviel. Achteraf een superkans die me geboden werd. In 2017 ben ik met mijn eigen bedrijf gestart, Studio Living.BO. Ik houd me het liefst bezig met ontwerpen. Zo fijn om mensen te helpen iets neer te zetten waar iedereen, inclusief ikzelf, blij van wordt. En mijn andere favoriet, het stylen maakt het helemaal compleet. Ik heb al diverse leuke projecten mogen uitvoeren voor zowel particulieren als kleine bedrijven. Op dit moment werk ik naast mijn bedrijf parttime bij Unigarant, de verzekeringsdochter van de ANWB. Ook erg leuk zolang ik het kan combineren! 

Sinds 2017 ben ik tafelhoofd voor Groningen en Drenthe. Door wat verschuivingen bij de tafelhoofden hebben we besloten om één tafel voor heel Noord-Nederland te organiseren. En met de BNS Crisp tafel Noord-Nederland hebben we nu het complete gebied Friesland, Groningen, Drenthe en het noordwestelijke stuk van Overijssel bij elkaar.Het leukste aan de tafels? Het onderlinge contact, met elkaar bijpraten, tips en ervaringen uitwisselen. Omdat de regio een vrij groot gebied beslaat probeer ik de tafels zoveel mogelijk met een leuke inspirerende locatie en/of bedrijfsbezoek te combineren. Op dit moment zijn we hard bezig met een sociaal project voor het 10-jarig bestaan voor BNS Crisp hiervoor zijn wat extra tafelmomenten ingepland. Op 24 mei staat de tweede reguliere tafel gepland. Ik zou zo zeggen, kom ook! Tot dan! 

Klik hier om de eerstvolgende tafel in de agenda te bekijken.