Blauwe Maandag 9 maart 2020

Op maandag 9 maart 2020 organiseren wij voor de vierde keer onze inmiddels bekende Blauw Maandag.

Dé gelegenheid voor bedrijven uit de Blauwe Gids om zichzelf te presenteren en direct met een grote groep vakkundige interieur professionals in contact te komen.

  • Wanneer:     maandag 9 maart 2020
  • Waar:           het Atrium van de Woonindustrie in Nieuwegein
  • Voor wie:     bedrijven uit de Blauwe Gids & BNS Crisp leden
  • Tijdstip:       10.00 uur - 13.00 uur
  • Lunch:         13.00 - 14.00 uur nodigen wij u graag uit voor een lunch op de BNS Crisp homebase

Vanaf 13.45 begint voor onze leden een middag programma met diverse lezingen. Uiteraard bent u hier ook van harte welkom. De inhoud van dit programma wordt later bekend gemaakt.

De bezoeker

BNS Crisp nodigt haar leden uit en zij komen met vakgerelateerde introducées. Wilt u ook stylisten uit uw eigen netwerk uitnodigen, dan zijn zij uiteraard van harte welkom. Graag ontvangen wij dan de contactgegevens om deze personen een uitnodiging toe te sturen.

De Goodiebag

Voor velen inmiddels een bekend verschijnsel, onze Blauwe Maandag goodiebag. Elke bezoeker ontvangt bij de entree een lege tas. Tegen inlevering van een visitekaartje aan uw tafel ontvangen bezoekers van u een originele ‘goodie’. Op deze manier verzamelt u uw contact gegevens en heeft de bezoeker een herinnering aan het gesprek en uw bedrijf.

Exposure voor uw bedrijf

Wij besteden ruim aandacht aan de Blauwe Maandag op social media en in onze nieuwsbrieven. Lanceert u tijdens de Blauwe Maandag een nieuw product of gaat u iets bijzonders doen tijdens ons event? Voor de vooraankondiging hiervan kunt u uw tekst en beeld (ovv Blauwe Maandag) zsm mailen naar jelena@bnscrisp.nl

De tafels

Net als voorgaande jaren is er weer de keuze voor verschillende tafels en oppervlaktes, deze staan op het aanmeldformulier. Het is mogelijk om bij uw tafel een presentatie of workshop te houden. Dit horen wij dan graag van tevoren. De stands beschikken niet over wanden of plafond.

Weer aanwezig zijn op één van de leukste vakbeurzen van het jaar? Aanmelden kan tot 21 februari via het dit aanmeldingsformulier. Na invullen dit formulier graag mailen aan jolanda@bnscrisp.nl

Om iedereen voldoende ruimte en tijd te geven is het aantal deelnemers beperkt tot max. 30 bedrijven. Wees er op tijd bij want vol = vol.