Lidmaatschap stylisten

interieurstyling particulier of zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling

BNS Crisp heeft drie verschillende lidmaatschappen:

  • het volledig lidmaatschap;
  • het basis lidmaatschap;
  • het studenten lidmaatschap;
  • of word 'vriend van' BNS Crisp.

Je kunt tijdens je opleiding al direct een sterke brug bouwen naar de praktijk door je in te schrijven als studenten lid. Dit geldt zowel voor voltijd- als deeltijdonderwijs. Daarna is er de mogelijkheid om voor een duur van twee jaar over te stappen naar het basis lidmaatschap en heb je ruimschoots de tijd om aan je portfolio te werken. Het doel is immers om volledig lid te worden en daar heb je echt een actueel portfolio voor nodig. Op deze manier geniet je wel maximaal van alle voordelen die de vereniging te bieden heeft.

Kom je voor geen van deze lidmaatschappen in aanmerking maar draag je onze vereniging wel een warm hart toe? Kies er dan voor om ‘vriend van’ BNS Crisp te worden.

Veelgestelde vragen

Nee, om lid te worden van BNS Crisp heb je geen diploma's van afgeronde opleidingen nodig, zowel het vak interieur- als vastgoedstylist zijn vrije beroepen.

Nee, per 1 mei 2016 werkt BNS Crisp niet meer met de VAR maar met een modelovereenkomst. Deze modelovereenkomst is gepersonaliseerd naar BNS Crisp op basis van de standaard modeloverkomst die te vinden is op de site van de belastingdienst.

Voor het invoeren van het adres van je eigen, zakelijke site moet je de volledige url overnemen. Dat betekent dat je dat wat je ziet in het browservenster als je op je eigen site staat, volledig kopieert. Het adres is dan inclusief http://.

Het is geen probleem als je geen collegenummer hebt. Je kan gewoon je aanmelding doen door in het desbetreffende vak je BSN nummer in te voeren.
Het studenten lidmaatschap is geldig tijdens de duur van je studie, met een maximum van vier jaar. Wij vragen je elk jaar hoe het ervoor staat met je studie. Wanneer je je studie hebt afgerond kun je overstappen naar een volgend lidmaatschap.

Voor de volledige leden van BNS Crisp is het verplicht een digitale portfolio online te plaatsen. Potentiële opdrachtgevers en onze externe contacten in de branche kunnen zo een goed beeld van de professionaliteit en het werk van onze leden krijgen.

Ja, na je betaling wordt je lidmaatschap zo snel mogelijk door BNS Crisp gevalideerd. Ook onze financiële administratie ontvangt de aanmelding en stuurt aan de hand daarvan een factuur voor het lidmaatschap naar het ingevoerde adres.

Als je je hebt aangemeld via een van onze lidmaatschapsformulieren, wordt deze aanmelding zo snel mogelijk gecontroleerd op alle gegevens en vervolgens gevalideerd. De website genereert direct na het valideren inloggegevens die je worden toegezonden per mail.
Controleer ook je spam als je deze inloggegevens niet hebt ontvangen.

Je bent een professioneel stylist die werkt als zelfstandig ondernemer of in dienstverband.
Je kiest voor alle voordelen van het volledig lidmaatschap:

- korting op cursussen, trainingen en workshops bij BNS Crisp;
- ledenkorting op de toegang van alle BNS Crisp evenementen;
- toegang tot de Blauwe Gids, dé bedrijvengids voor BNS Crisp stylisten;
- deelname aan BNS Crisp tafels door het land;
- digitale BNS Crisp nieuwsbrief + digitale BNS Crisp agenda;
- je portfolio op de site;
- de mogelijkheid op een stylistenportret in de nieuwsbrief;
- de mogelijkheid je aan te melden voor interessante (betaalde) opdrachten;
- speciale activiteiten toegespitst op je ervaringsniveau.

En nog veel meer (lees verder).

Per 1 januari 2019 kost het volledige lidmaatschap €345,= (excl. BTW) per kalenderjaar. 

lees meer

Je bent een professioneel stylist die werkt als zelfstandig ondernemer of in dienstverband. Dan kun je voor de duur van twee jaar kiezen voor het basis lidmaatschap binnen BNS Crisp.

De volgende voordelen zijn gekoppeld aan het basis lidmaatschap:

- korting op cursussen, trainingen en workshops bij BNS Crisp;
- ledenkorting op de toegang van alle BNS Crisp evenementen;
- toegang tot de Blauwe Gids, dé bedrijvengids voor BNS Crisp stylisten;
- deelname aan BNS Crisp tafels door het land;
- digitale BNS Crisp nieuwsbrief + digitale BNS Crisp agenda.

En nog veel meer (lees verder).
Per 1 januari 2019 kost het basis lidmaatschap €275,= (excl. BTW) per kalenderjaar.

lees meer

Je bent een stylist in voltijd- of deeltijdopleiding.
Je kiest voor alle voordelen van het studenten lidmaatschap.

De voordelen van het studenten lidmaatschap:

- korting op cursussen, trainingen en workshops bij BNS Crisp;
- ledenkorting op de toegang van alle BNS Crisp evenementen;
- de digitale BNS Crisp nieuwsbrief en de digitale BNS Crisp agenda;

En nog veel meer (lees verder).
Per 1 januari 2019 kost het studenten lidmaatschap €125,= (excl. BTW) per kalenderjaar. Je mag maximaal vier jaar studentenlid zijn.

lees meer

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers maar ook niet zonder ‘vrienden’. Personen die BNS Crisp een warm hart toedragen. Wilt u onderdeel zijn van een enthousiaste vereniging, meer betekenen voor deze actieve beroepsgroep en de professionele stylist op de voet volgen? Word dan vriend van BNS Crisp voor € 75,- per jaar.

Als ‘vriend van’ BNS Crisp ontvangt u de zes-wekelijkse nieuwsbrief over interieur- en vastgoedstyling en nodigen wij u uit voor een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.

Word nu vriend van BNS Crisp en wij verwelkomen u binnenkort!

lees meer

Heb je een nieuw mailadres, ben je verhuisd of heb je een ander telefoonnummer?

Mail je wijzigingen naar administratie@bnscrisp.nl zodat deze gegevens aangepast kunnen worden in het ledenbestand.
Vergeet niet je gegevens in het ledendeel zelf aan te passen door in te loggen op bnscrisp.nl

Mocht je je lidmaatschap van BNS Crisp willen opzeggen, doe dat dan schriftelijk met handtekening vóór 1 november 2019. Ons lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Je mag je opzegging mailen aan administratie@bnscrisp.nl.

Wil je je lidmaatschap wijzigen? Je vind hierover alles in het ledendeel onder het kopje Mededelingen. Echter de overstap van het volledige lidmaatschap naar het basis lidmaatschap moet ook vóór 1 november 2019 bij ons binnen zijn.

Je opzegging is effectief als je (binnen twee weken) een bevestiging van ons hebt ontvangen. Ontvang je geen bevestiging dan is je opzegging niet in goede orde ontvangen. Mocht je vóór 1 november geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan vóór 10 november contact met ons op om misverstanden te voorkomen.

Brieven na 1 november 2019 worden niet meer in behandeling genomen. De verplichting blijft bestaan om het jaar daarop alsnog de contributie te betalen.