Interieur Collectie Dagen staat voor de deur met flink meer exposanten en drie NK’s

GORINCHEM – Meer dan 120 exposanten nemen op 16, 17 en 18 september 2018 deel aan Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem. Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 92 deelnemers aanwezig waren op InCoDa. Er worden tijdens de driedaagse vakbeurs ook drie kampioenschappen georganiseerd: het NK Parketleggen, het NK Woningstofferen en het NK Meubelstofferen.

“De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 120 exposanten worden gepresenteerd. Een flinke groei in aanbod en dat kan zorgen voor mogelijke nieuwe samenwerkingen voor de bezoeker”, zegt Patricia Baum, Adviseur van InCoDa. De groei van het event is onder meer terug te zien op het uitgebreidere Meubelstoffers Plein. In 2017 telde dit plein 14 deelnemers, terwijl dit jaar bijna 30 leveranciers zich hebben ingeschreven.

NK Woningstofferen

Meer dan 20 professionals op het gebied van woningstofferen nemen deel aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse vloerbedekkingsoorten door iedere deelnemer toegepast moeten worden. De winnaar van deze prestigieuze wedstrijd in 2017, Ivo Vermeulen, mocht bij het koningspaar komen lunchen. De wedstrijd wordt georganiseerd door HMC samen met Forbo Flooring.

NK Meubelstofferen

Het HMC organiseert op het Meubelstoffeerders Plein het nationaal kampioenschap Meubelstofferen, waarbij op elke dag 3 meubelstoffeerders parallel aan elkaar werken aan een opdracht. Dit jaar etaleren voor het eerst professionele meubelstoffeerders hun vakmanschap, waar het vorig jaar studenten van het HMC waren.

NK Parketleggen: 20ste editie

Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) viert dit jaar haar twintigste editie op InCoDa. Tijdens dit kampioenschap laten de beste parketteurs van Nederland zien wat ze in huis hebben aan kennis en vaardigheden. Het NKP wordt georganiseerd door Platform Parketbranche. Er doen dit jaar meer parketteurs mee dan in 2017, namelijk 28 (21 senioren en 7 aspiranten) tegenover 24 (17 senioren en 7 aspiranten). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september vanaf 17.00 uur.

Over Interieur Collectie Dagen

InCoDa is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. InCoDa is op zondag 16 september te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur, op maandag 17 september van 10.00 tot 21.00 uur en op dinsdag 18 september van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15.
Meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden