Spectaculaire bloemenmuur in Vondelpark

Van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 23 juni verrijst er in het Vondelpark een enorme bloemenmuur. Een opvallende PR-actie binnen de We hebben meer bloemen nodig-campagne, die voorbijgangers uitnodigt om te vertellen waarom zíj vinden dat we meer bloemen nodig hebben.

We Hebben Meer Bloemen Nodig

De muur is 10 bij 2,5 meter. Enerzijds bezaaid met bloemen met daarnaast kaartjes waarop mensen kunnen aangeven waarom we meer bloemen nodig hebben. Dit gebeurt aan de hand van thema’s, zoals bijvoorbeeld vriendschap, lef, lol. Aan deze thema’s zijn bloemen gekoppeld in een specifieke kleur. Kaartje geschreven? Dan pak je een bloem bijpassend bij het thema en hang je je kaartje aan de achterkant van de muur. Zo ontstaat er een muur vol persoonlijke verhalen en een stad vol bloemen en uitwaaierende positiviteit.

En verder?

Voor deze PR-actie van Mooiwatbloemendoen.nl genereren we publiciteit door influencers en een uitgekiende persstrategie. Zowel regionale als nationale pers worden benaderd. Geflankeerd door content op social media, een fotoreportage en een aftermovie geven we de campagneboodschap nog meer bekendheid.

De bloemen met een hoofdrol

De bloemen in de die worden gebruikt in de muur: Alstroemeria; Vanda; Freesia; Pioenroos; Gerbera; Chrysant; Calla; Limonium; Gladiool; Allium; Lisianthus en Anthurium.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden