Portfoliochecks

Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Om goed bij de klant voor de dag te komen, moet je daarom een verzorgde en complete portfolio hebben. Dan kunnen klanten zien wat jij in huis hebt en voor hen in vastgoedstyling of interieurstyling kunt betekenen. Je portfolio moet dan ook altijd up to date zijn. Dat is ook een voorwaarde voor het volledig lidmaatschap en plaatsing op de site van BNS Crisp. Laat daarom de digitale portfoliocheck doen. Wil je liever uitgebreid advies? Vraag dan de portfolioanalyse aan. Of kom een keer naar de informatiebijeenkomst over portfolio’s (meerdere keren per jaar).

Als je je inschrijft voor, of overstapt naar een volledig lidmaatschap van BNS Crisp, dan vindt er een digitale portfoliocheck plaats. Na goedkeuring wordt je portfolio op de site van BNS Crisp geplaatst.

lees meer

Wil je liever een uitgebreide portfoliocheck, waar ook gekeken wordt naar je portfoliomap en je website, dan kan je deze aanvragen. Een deskundige bekijkt je portfolio en geeft je professioneel advies.

lees meer

Mocht je vragen hebben over hoe je je portfolio samenstelt dan kan je terecht bij de informatiebijeenkomst over portfolio’s. Deze informatiebijeenkomst wordt meerdere keren per jaar georganiseerd.

De informatiebijeenkomst voor portfolio’s is alleen voor onze leden. Deelname is gratis. Maandag 13 november vindt de volgende portfoliocheck plaats. Wil je daarbij zijn? Stuur dan een mail aan Jelena.

lees meer