Veelgestelde vragen over onze lidmaatschappen

 1. Heb ik, om lid te worden van BNS Crisp, diploma's van afgeronde opleidingen nodig?
  Nee, om lid te worden van BNS Crisp heb je geen diploma's van afgeronde opleidingen nodig, zowel het vak interieur- als vastgoedstylist zijn vrije beroepen. Je moet wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer en aantoonbaar werkzaam zijn in het vakgebied.
 2. Heb ik, om lid te worden van BNS Crisp, een VAR nodig?
  Nee, per 1 mei 2016 werkt BNS Crisp niet meer met de VAR maar met een modelovereenkomst. Deze modelovereenkomst is gepersonaliseerd naar BNS Crisp op basis van de standaard modeloverkomst die te vinden is op de site van de belastingdienst.
 3. Ik wil me aanmelden voor het studentenlidmaatschap maar heb geen collegenummer.
  Het is geen probleem als je geen collegenummer hebt. Je kan gewoon je aanmelding doen door in het desbetreffende vak volgnullen in te voeren.
  Het studentenlidmaatschap is geldig tijdens de duur van je studie, met een maximum van vier jaar. Wij vragen je elk jaar hoe het ervoor staat met je studie. Wanneer je je studie hebt afgerond kun je overstappen naar een volgend lidmaatschap.
 4. Is een digitale portfolio op de site van BNS Crisp verplicht?
  Voor de volledige leden van BNS Crisp is het verplicht een digitale portfolio online te plaatsen. Potentiële opdrachtgevers en onze externe contacten in de branche kunnen zo een goed beeld van de professionaliteit en het werk van onze leden krijgen.
 5. Ontvang ik een factuur nadat ik via de site mijn lidmaatschap heb betaald?
  Ja, na je betaling word je lidmaatschap zo snel mogelijk door BNS Crisp gevalideerd. Ook onze financiële administratie ontvangt de aanmelding en stuurt aan de hand daarvan een factuur voor het lidmaatschap naar het ingevoerde adres.
 6. Wanneer ontvang ik de inloggegevens van BNS Crisp?
  Als je je hebt aangemeld via een van onze lidmaatschapsformulieren, wordt deze aanmelding zo snel mogelijk gecontroleerd op alle gegevens en vervolgens gevalideerd. De website genereert direct na het valideren inloggegevens die je worden toegezonden per mail.
  Controleer ook je spam als je deze inloggegevens niet hebt ontvangen.