12 oktober 2018

Interieurpowersessie ‘Maatwerk maken’ bij DecoLegno 
- 12 oktober

Het toepassen van maatwerk in een interieurproject kan van grote toegevoegde waarde zijn. Zeker als je weet dit met de juiste materialen en een mooie afwerking naar een hoger niveau te brengen.

Tijdens deze Interieurpowersessie gaan we hier dieper op in en zijn we te gast bij DegoLegno in de Cleaf Concept Store in Zaandijk. Met de collectie van het Italiaanse merk Cleaf wordt het onmogelijke mogelijk. Met de natuurgetrouwe decors en 3D reliëfs van dit decoratieve plaatmateriaal creëer je meubelen en interieurs met de beleving van écht maar zonder het bijbehorende prijskaartje.

Het programma:

  • 09.30 – 10.00  Ontvangst Decolegno, Parklaan 35-37, 1544 AK Zaandijk
  • 10.00 – 10.30  Trendlezing: Saskia ten Cate van DecoLegno zal inspireren met een presentatie over de laatste trends op het gebied van design en interieur. Ook laat zij ons de allernieuwste decors zien die Cleaf dit najaar gelanceert.
  • 10.30 – 11.00  We bekijken, voelen en beleven de hele Cleaf collectie op grote panelen en ervaren hoe de verschillende decors elkaar kunnen versterken in een ontwerp.
  • 11.00 – 11.45  Interieurbouwer Jacco Bakker (bekend van het programma RTL Woonmagazine) laat aan de hand van enkele eigen projecten zien wat de mogelijkheden van maatwerk allemaal zijn. Hij belicht daarbij de technische eigenschappen van het materiaal en geeft tips en suggesties over hoe je de collectie plaatmateriaal kunt verwerken.
  • 11.45 – 12.30  Case study: neem tekeningen van een actueel project mee en we brainstormen samen en met Jacco, tenmidden van de complete Cleaf collectie, over de mogelijkheden. Eens kijken waar we toe komen!
  • 12.30 Einde programma @ DecoLegno

Aansluitend gaan we naar Loods 5 in Zaandam voor een lunch. Kosten hiervoor zijn €10 en je dient vooraf aan te geven of je meegaat en evt. een allergie hebt.

Max. 20 personen!!! Aanmelden vóór 9 oktober met een mail naar: info@jo-co.nl.

Let op! Alleen aanmeldingen via de mail gelden. Heb je van Jolanda geen bevestiging ontvangen, dan is je aanmelding niet definitief.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden