18 t/m 22 januari 2019

Maison & Objet - 18 t/m 22 januari 2019 (korting voor leden BNS Crisp)

Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, kom jij ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt BNS Crisp haar leden wederom gratis toegang tot de beurs Maison&Objet (normaal €70,=).

De volgende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 tot en met 22 januari 2019.

De gratis kaarten kun je rechtstreeks bestellen op de website van de beurs via deze link en klik op 'order my badges'. Ergens in het bestelproces moet je een invitatiecode invoeren, deze is: OCRIM17. Introducées zijn van harte welkom!

Als je vragen hebt hierover, of over de beurs zelf, neem dan contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of communicatie@promosalons.nl.

Maison&Objet: nieuwe indeling

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. Inspelend op de veranderende markt is de indeling van M&O veranderd: de beurs is sinds september 2018 ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Natuurlijk kun je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

Voor meer informatie check de site van Maison&Objet.


Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden