28 maart 2019

Inspirerende avond bij Plaisier Interieur met Roderick Vos

Speciaal voor BNS Crisp leden organiseert de grootste designwoonwinkel van Rotterdam en omstreken, Plaisier Interieur, op donderdagavond 28 maart een inspirerend avondprogramma.

Onder het genot van een hapje en een drankje word je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied in een inspirerende omgeving!

Speciale gasten

Roderick Vos komt vertellen over zijn unieke manier van ontwerpen. En er is alle gelegenheid om hem vragen te stellen. Daarnaast geeft Vitra specialist Muriël de Lange een inspirerende kleurenworkshop, aan de hand van het bijzondere kleurenpalet van Vitra dat werd samengesteld door Hella Jongerius.

Cor Unum komt live porcelein maken. Ontwerper en directeur Lotte Landsheer is er om vragen te beantwoorden over het maken van keramiek.

Een ideale avond om te leren hoe de producten van Vitra en de ontwerpen van Roderick Vos toegepast kunnen worden in mooie interieurvoorstellen.

Inloop vanaf 17:30 uur
Start programma: 18:00 uur
Einde avond: 20:30 uur

Leden kunnen zich via dit formulier aanmelden voor deze avond.

Ben je geen lid van BNS Crisp en wil je wel naar Plaisier Interieur? Dat kan! Je betalen €10,= excl. BTW voor deze avond. Besluit je lid te worden dan wordt dit bedrag verrekend met je lidmaatschap. Je kunt via dit formulier aanmelden.

Locatie:

Plaisier Interieur
Lagendijk 99
2981 EK Ridderkerk
.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden