Vastgoedpowersessie #2018-3; Stel al je vragen aan stylist en makelaar - 25 september

BNS Crisp heeft twee van onze leden, Femke van der Mee en Barbara Loves én daarnaast oud BNS Crisp lid, Femke Krol, uitgenodigd om in een inspirerende Collegetour-setting al jullie vragen te beantwoorden.

Na 14 jaar gewerkt te hebben als makelaar in de regio ’s-Hertogenbosch heeft Femke van der Mee besloten een andere draai te geven aan haar carrière en is ruim 5 jaar geleden verder gegaan als vastgoedstylist voor haar onderneming Femke van der Mee Verkoopstyling.

Femke Krol heeft jarenlang veel successen geboekt met haar vastgoedstyling onderneming Stijl Support en heeft na het volgen van een makelaarsopleiding in 2017 besloten om definitief te stoppen met haar stylingbedrijf en als makelaar te gaan werken.

Barbara Loves heeft 10 jaar in de makelaardij gewerkt zowel in Amsterdam als in Amersfoort. Ze is nog steeds geregistreerd makelaar maar is 9 jaar geleden voor zichzelf begonnen als vastgoedstylist. Zij combineert haar kennis uit de makelaardij met de opgedane kennis over styling, fotografie en kleur in haar vak.

Tijdens deze BNS Crisp Vastgoedpowersessie kan je Femke & Femke & Barbara de hemd van het lijf vragen over hun ervaringen als zowel vastgoedstylist als makelaar.

Via dit formulier kun leden van BNS Crisp zich aanmelden. Let op, je wordt meteen doorgeleid naar het betalingsysteem. Deelname kost €7,50 excl. BTW.

Via dit formulier kunnen niet leden zich aanmelden, zij betalen €22,50 excl. BTW. Besluit je tijdens de sessie lid te worden van BNS Crisp dan wordt het verschil verrekend met je contributie.


Programma:

10.00 - 10:30 uur Ontvangst in de homebase van BNS Crisp
10.30 - 12:30 uur Collegetour setting Femke & Femke & Barbara
12.30 - 13.30 uur Gelegenheid tot netwerken en napraten met een krentenbol

Locatie:

Homebase BNS Crisp (in de Woonindustrie)
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Prijs:

Ledenprijs € 7,50 excl. BTW

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden