Bestuur

Het bestuur is belast met het besturen van de beroepsvereniging. Concreet betekent dat, dat het bestuur de visie bepaalt en de grote lijnen uitzet. Zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid, zorgt voor de externe contacten en stuurt het bureau en de commissies aan.
De bestuursleden zetten hun netwerk, kennis en expertise in om, samen met de leden, het vak interieurstyling en vastgoedstyling op een hoger niveau te brengen, professionalisering van de beroepsgroep tot stand te brengen en de belangen van de vastgoed- en interieurstylisten te behartigen.

Het bestuur vergadert tien keer per jaar en één keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering. De bestuursleden staan altijd open voor ideeën, initiatieven en contacten die de vereniging verder doen professionaliseren. Neem gerust contact op.

Carin Frijters

Carin Frijters

Bestuur Voorzitter

Carin is sinds juni 2018 voorzitter van BNS Crisp. Styling is nog steeds een onderbelicht vak. Het voelt voor Carin als een uitdaging om op meer structurele basis verder te bouwen aan BNS Crisp. Zij verwacht hier met haar brede achtergrond en commerciële ervaring in de huidige fase van BNS Crisp een goede bijdrage aan te kunnen leveren.

Als eerste lichting van de deeltijd interieurstyling opleiding aan Stylingacademie Artemis Rotterdam is Carin ruim 9 jaar geleden lid geworden van stylistenvereniging Crisp. Ondernemen zit haar in het bloed; ze is oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de boeken ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg ‘RetailTheater’. Samen met ondernemers werkt zij voornamelijk mee aan het mooier maken van consumentenomgevingen zoals winkels en winkelgebieden.

Mail Carin: carin@bnscrisp.nl

Willy van der Ende

Willy van der Ende

Bestuur Secretaris

Willy is secretaris van BNS Crisp sinds 2 juni 2017. Zij is de opvolger van Marleen van Leest. Willy is belast met de agenda en notulen van de vergaderingen, alsmede het maken van planningen. Samen met de andere leden van het bestuur zet zij de visie en het beleid uit, legt en onderhoudt contacten en organiseert activiteiten en evenementen voor de leden in het algemeen.

Willy werkt naast haar bestuursfunctie als interieurstylist en heeft een achtergrond in het communicatievak. Ze is mede-eigenaar geweest van een lifestyle-winkel op het gebied van fashion en interieur en is werkzaam geweest in de advieswereld. De combinatie van communicatie en interieur is de rode draad in haar loopbaan. Ervaring in beide vakgebieden komt dan ook goed van pas in de rol van secretaris in het bestuur.

Mail Willy: willy@bnscrisp.nl

Claudia Leertouwer

Claudia Leertouwer

Bestuur Penningmeester

Claudia is sinds 30 juni 2015 penningmeester van BNS Crisp. Zij zet mede het financiële beleid op voor de vereniging, houdt zich bezig met het controleren van inkomsten en uitgaven van de vereniging en het opstellen van de begroting. Claudia is de financiële gesprekspartner bij externe partijen en samen met de andere leden van het bestuur zet zij de visie en het beleid uit en legt en onderhoudt externe contacten.

Naast haar bestuursfunctie is Claudia werkzaam in de boekhouding van een re-integratiebureau. Ze heeft bovendien ervaring opgedaan als eigenaar van een interieur- en lifestylewinkel. Vanuit die functie heeft ze zich verder gespecialiseerd als interieurstylist. Deze veelzijdigheid van kennis en ervaring vormt een uitstekende basis om penningmeester te zijn in het bestuur van BNS Crisp.

Mail Claudia: claudia@bnscrisp.nl