Wat is de Blauwe Gids?

De Blauwe Gids is de online bedrijvengids op het gebied van wonen en interieur voor BNS Crisp stylisten.

Wij worden regelmatig benaderd door bedrijven die graag hun product en/of dienst onder de aandacht van onze vastgoed- en interieurstylisten willen brengen. Om bedrijven en BNS Crisp stylisten zo efficiënt mogelijk met elkaar in contact te brengen, hebben wij de Blauwe Gids opgezet. Zo kunnen we jouw bedrijf een mooi platform bieden. 
Je kunt een uitgebreide vermelding in de Blauwe Gids plaatsen.

Voor onze leden is de Blauwe Gids een belangrijke bron van informatie waar zij allerlei interessante adressen kunnen vinden op het gebied van wonen en interieur. Voor jou een uitgelezen kans om je product of dienst bij onze vastgoed- en interieurstylisten onder de aandacht te brengen. 

De Blauwe Gids is alleen toegankelijk voor onze leden met login. Je kunt hier de Blauwe Gids in het ledendeel bekijken.

Vermelding in de Blauwe Gids

Is je bedrijf, product of dienst interessant voor vastgoed- en interieurstylisten en wil je graag meer informatie ontvangen over een vermelding in onze Blauwe Gids, mail naar blauwegids@bnscrisp.nl. Voor een vast bedrag per jaar krijg je een uitgebreide vermelding in onze Blauwe Gids met link naar je eigen website.

Oproep in de Blauwe Gids

De Blauwe Gids is ook geschikt voor het benaderen van onze leden voor een eenmalige opdracht, een groot project, een tijdelijk dienstverband of een vaste baan. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Mail dan naar blauwegids@bnscrisp.nl.