De nieuwe domeinen van BNS Crisp

Om breder te kunnen gaan inzetten in het stylingvak en om te kunnen groeien en ons te kunnen ontwikkelen als beroepsvereniging zijn in het begin van 2019 nieuwe domeinen aan BNS Crisp toegevoegd.

Nieuwe domeinen, waar moeten wij dan aan denken? Naast interieur- en vastgoedstyling zijn de domeinen ‘zakelijk’ (met de subdomeinen: retail-/event-/horeca-/kantoor-/ zorgstyling) en ‘groen’ (groenstyling) toegevoegd. Ook potentiële leden die werkzaam zijn in deze vakgebieden zijn vanaf nu van harte welkom om zich aan te sluiten bij BNS Crisp. Voor deze nieuwe domeinen is het team uitgebreid met ambassadeurs uit deze deelvakgebieden. Zij gaan ieder een inspirerend programma toevoegen, gericht op het specifieke domein, aan het bestaande BNS Crisp aanbod.

Bovenstaande is van belang voor een professionele en inspirerende programmering richting de leden, zodat zij hun vak professioneel kunnen uitoefenen.
Wij zetten in op groei en het professioneel bedienen van onze huidige en toekomstige leden.

Karin Vollering, ambassadeur groenstyling

“Ik vind het erg leuk om mensen te enthousiasmeren, te helpen en te adviseren op mijn vakgebied ‘wonen met groen’.”

Met een groene achtergrond als opgeleid bloemiste bij Huis Ter Lande, heeft Karin 16 jaar retailervaring opgedaan in het runnen van tuincentrum Vollering en later Europatuin/Life & Garden in Delfgauw. Hier heeft haar ondernemerschap zich ontwikkeld en werd haar passie voor ‘wonen met groen’ steeds duidelijker. Aansluitend heeft Karin, als productmanager bij Edelman in Reeuwijk, haar commerciële talenten verder ontwikkeld. Karin reisde o.a. naar diverse Europese fabrikanten om collecties uit te werken. Items die daar geproduceerd worden, liggen nu bij Groene Vingers in de winkel!

Karin heeft 2 ½ jaar geleden het roer omgegooid en leeft nu haar droom: een eigen winkel in Delft. Groene Vingers is een belevingswereld die wil inspireren, verwonderen en verrassen.

Wil je met Karin in contact komen? Stuur dan een mail aan karin@bnscrisp.nl.

Jelena Brillenburg Wurth, ambassadeur interieurstyling particulier

“Vloeken met kleuren bestaat niet, ik vind het een uitdaging om met kleine middelen een grote impact te creëren. Nooit voorzichtig, altijd goed.”

Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Al zo’n 15 jaar richt zij vanuit Ruim Interieuradvies woningen in. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt ze zich ook bezig met de visuele uitstraling van de sociale media. Daarnaast is ze al 9 jaar verbonden aan BNS Crisp en zal ze zich dit jaar o.a. richten op de communicatie voor BNS Crisp en het ambassadeurschap voor het domein interieurstyling particulier.

Wil je met Jelena in contact komen? Stuur dan een mail aan jelena@bnscrisp.nl.

Marleen van Leest, ambassadeur Vastgoedstyling

"Het is mijn missie om optimale woningpresentatie voor de verkoop nog beter op de kaart te zetten in Nederland!"

Marleen is de oprichter van Studio Staging. Zij is een expert in woningpresentaties en heeft al vele woningverkopers begeleid bij het tot stand brengen van een optimale woningpresentatie door middel van o.a. vastgoedstyling en vastgoedfotografie. Met een eigen strategie heeft zij de afgelopen jaren bewezen makelaars en andere tussenpersonen consequent te kunnen ondersteunen en een meerwaarde te kunnen bieden zowel in een kopersmarkt als in een verkopersmarkt.

Wil je met Marleen in contact komen? Stuur dan een mail aan marleen@bnscrisp.nl.

Gezocht – ambassadeur Zakelijke Interieurstyling

Heb jij jouw sporen verdiend in de zakelijke stylingswereld? Ben je een échte aanjager, verbinder en inspirator? Heb je een aantoonbaar werkend netwerk binnen een van de subdomeinen van zakelijke interieurstyling; retail, event, zorg, horeca, kantoor of een combinatie van verschillende subdomeinen, kom dan in contact met onze BNS Crisp voorzitter door te mailen met carin@bnscrisp.nl. Mogelijk zijn wij op zoek naar jou in de rol van ambassadeur Zakelijke Interieurstyling en kom je ons helpen bij het verder uitbouwen van onze beroepsvereniging en het professionaliseren van het vak.