7 vragen aan Claudia Leertouwer

 1. Waarom heb je gereageerd op de vacature van penningmeester?
  In de nieuwsbrief van november las ik de vacature voor de nieuwe penningmeester voor de vereniging. Ik kon mijzelf goed vinden in de taakomschrijving. Al jaren geleden tijdens een ALV de stiekeme wens om deel uit te mogen maken van het bestuur, destijds niet aan de orde vanwege een voltallig bestuur maar wel een sluimerende wens. En wel nu de kans om dit uit te laten komen. Door mijn verhuizing zijn helaas mijn vastgoedstylingswerkzaamheden weggevallen. Hierdoor heb ik nu wel de tijd om me ten volle in te zetten voor deze nieuwe uitdaging.
 2. Welke kennis neem je mee in het bestuur?
  De eerste vijftien jaar van mijn werkzame leven heb ik voor verschillende bedrijven uitsluitend met cijfers gewerkt waardoor ik kan staven op een groot cijfermatig inzicht. Ik ben als ondernemer nog altijd oprecht blij met een goed sluitende boekhouding.
 3. En welke ervaring telt voor deze functie?
  Mijn jarenlange financiële ervaring niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook bij verschillende verenigingen zowel als vrijwilliger als professioneel. Werk wat ik altijd met veel plezier heb gedaan en deze opgedane kennis wil ik nu graag inzetten ten bate van de beroepsvereniging. En laat ik vooral mijn ervaring als stylist niet vergeten. Zo weet ik precies wat er speelt bij de leden.
 4. Welke zaken zou je willen aanpakken de komende 3 jaar, waar ga je mee aan de slag?
  Ik kan direct aan de slag met een stevige begroting, met de jaarcijfers over 2014 helder neerzetten om deze met de leden te delen tijdens de ALV, contact onderhouden met de boekhouder, zicht houden op alle financiële aspecten van de vereniging, financiële vraagbaak zijn voor de leden, de financiën van de vereniging bewaken en uiteraard meedenken met het algemeen beleid.
 5. Je ziet de vereniging nu van binnen uit, wat valt je op?
  Bij het inlezen viel mij op dat er de afgelopen jaren achter de schermen enorm veel werk verricht is. Alle taken van zowel de bestuurs- als de bureaumedewerkers staan goed omschreven zodat er een solide basis is voor de toekomst.
 6. Waar kijk je het meest naar uit en waar wil je tanden inzetten?
  Bij BNS Crisp ben ik als penningmeester ook met mijn vak bezig, maar op een hele andere manier, en deze diversiteit spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit om als team verder te bouwen aan BNS Crisp maar dan vanuit een ander perspectief.
 7. Vertel iets over jezelf?
  Ik ben dus Claudia Leertouwer, 44 jaar, moeder van 2 grote dochters en sinds vorig jaar woonachtig in een appartement in Rotterdam na jaren woonachtig te zijn geweest in een woonboerderijtje in de polder. Na het sluiten van mijn winkel met woon- en lifestyle artikelen in 2012 ben ik doorgegaan met het geven van interieuradviezen aan particulieren, vastgoedstyling en meubelverhuur. Om mijzelf te verdiepen heb ik verschillende interieur opleidingen gevolgd.

Zijn we nog wat vergeten te vragen?
Voor nu denk ik dat ik aardig wat over mijzelf verteld heb. Maar mochten jullie nog meer willen weten, schroom dan niet het me te vragen: claudia@bnscrisp.nl. Ik heb er zin in!

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden