De Woonindustrie Conceptstore

Inspiratie opdoen was nog nooit zo verleidelijk!

Hoe krijgen we de winkelier uit zijn stoel, verzuchten we vaak tegen elkaar.
Het ligt niet aan het prachtige gebouw, de expertise van de exposanten en de perfecte uitstalling in de stands. Dus...daarom gaan we de retailers op een andere manier bewegen vaker een bezoekje te brengen aan onze Market Days. We willen hen nog meer inspireren en verleiden. Hen op ideeën brengen die ze copy/paste kunnen toepassen in hun eigen omgeving.

Ervaar het in The Conceptstore.

Een showroom van 200 m2 op de begane grond. In een inspirerende setting van vintage tot design zullen items van diverse exposanten de perfecte match met elkaar aangaan. De HuizenFee, alias Ineke Hilhorst is niet alleen exposant en ridder in de orde van Oranje Nassau, maar ook interior designer. Zij heeft de regie van het nieuwe concept. Het wordt een plek waar HOME met hoofdletters wordt geschreven. Een open haard, een loungehoek met glossy woonmagazines. Een boekenkast met prachtige woonboeken. Een grote tafel waaraan koffie kan worden gedronken en workshops kunnen worden gehouden.

Reuring in de tent! 

Lezingen, workshops, shows, demonstraties, misschien een concertje? Er is veel mogelijk binnen de kaders van de woonbranche. Ideeën genoeg. Voor diegenen die Ineke nog niet kennen: ontmoet haar a.s maandag tijdens de BBQ. Meteen een goede gelegenheid om met haar van gedachten te wisselen over de invulling. In de zomermaanden zal zij een aantal van jullie vragen mee te werken aan de eerste expo. Op haar wensenlijstje zagen we al een open haard, een grote tafel, banken, tapijten….U kunt Ineke contacten via hilhorst@telfort.nl of 06.511 646 87.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden