Droomindustrie bij De Woonindustrie

De Woonindustrie heeft ambitieuze plannen voor een slaapafdeling: de Droomindustrie. Tijdens de komende Vakbeurs op 14, 15 en 16 september in Nieuwegein zal hiervan al een voorproefje van te zien zijn.

Het is de bedoeling dat in de Woonindustrie in Nieuwegein op de tweede etage opnieuw een slaapkameraanbod komt. Het voormalige HTC (Home Trade Center) had tot een aantal jaren geleden een representatief aanbod van slaapexposanten vertegenwoordigd in het centrum, maar die zijn in de loop van de tijd vertrokken. Met dit nieuwe Droomindustrie-concept hoopt men dit segment opnieuw leven in te blazen.

Het architectenbureau Otten Van Eck uit het Brabantse Haaren heeft een open en transparant concept gemaakt, waarbij exposanten kunnen kiezen voor verschillende formaten podia waarop 2, 4 of 6 bedden en aanverwante slaapkamerproducten (o.a. kasten, bedtextiel, matrassen) gepresenteerd kunnen worden, zo is vandaag op Woonspot te lezen. Christel van Eck was al eerder betrokken bij het concept WoonModeCity en had al diverse opdrachtgevers uit de interieurbranche (Desso, Sealskin, Beddinghouse).

Commercial manager Lya van Beersum van de Woonindustrie heeft inmiddels drie keer presentaties van het concept aan geïnteresseerde gegeven en stelt in het artikel al veel positieve reacties en zelfs al een significant aantal aanmeldingen te hebben gekregen. De Woonindustrie heeft echter nog niet bekend gemaakt wie dat zijn. Wel liet de organisatie vorige week weten de slaap- en meubelfabrikant Recor als exposant in het centrum te hebben gestrikt. De eerste deelnemers zullen dus tijdens de Vakdagen te zien zijn.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden