Een nieuwe winkel in Haarlem, ​Slowstore BRANDS UNXPCTD

Slowstore BRANDS UNXPCTD is een store op het gebied van interieur, fashion en art met oog voor vernieuwing. Aandacht voor mens, detail en hoogwaardige merken staan centraal.

De achterliggende gedachte? De store is de vertaling van het huis van de doelgroep, de cosmopoliet die op zoek is naar bijzondere merken om zichzelf en zijn huis te kleden en waarmee zij zich kan onderscheiden, zij bieden net als een huis een 'even in je nest zijn sfeer' in een fast world. Een SLOW STORE dus.

Wat maakt BRANDS UNXPCTD anders dan andere conceptuele stores met oog voor kwaliteit? “Het feit dat onze trendsettende styling- en ontwerpstudio AnoukB eraan is gekoppeld - we zijn dit jaar door de designfair in Noorwegen uitgeroepen tot hun inspirator van het jaar 2015 -, dat wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing zie je overal in terug én onze slogan 'from fashion to paint' zegt eigenlijk alles. We zijn de enige store in Nederland waar mode en verfatelier naast elkaar in 1 ruimte staan. Onze unieke ecologische verf van het hoogwaardige Australische Bauwerk Colour is nu al een hit bij mode- en interieur liefhebbers. We mengen de verf - met de mooiste pigmenten - in de store zelf - slow paint dus - en dat doen we in een fashionable setting, uniek!"

Toekomstmuziek? Er is al een keramiekcollectie AnoukB, ze werken veel over de grens dus wie weet ook daar in de toekomst slow stores, er komt een - from fashion to paint magazine- en de interieurcollectie laat niet lang op zich wachten.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden