Gispen en Vitra tekenen samenwerkingsovereenkomst

Twee ambitieuze en innovatieve bedrijven met een rijke historie in de meubelbranche zijn afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Deze strategische samenwerking biedt beide partijen nieuwe mogelijkheden om nog doeltreffender te opereren binnen een veranderend marktsegment, nationaal maar ook internationaal.

Door de samenwerking worden extra kansen gecreëerd, vooral daar waar het complexe projecten betreft zoals; “Europese” tenders, aanbestedingen (in het bijzonder overheidgerelateerde) en in toenemende mate PPS projecten.

Gispen Gispen en Vitra tekenen samenwerkingsovereenkomst

Peter Veer, Algemeen Directeur Gispen: “We zijn blij met de samenwerking tussen Vitra en Gispen omdat deze twee sterke designmerken goed bij elkaar passen en Vitra een waardevolle aanvulling op ons assortiment is.”

Vitra ziet in Gispen als partner met overeenstemmende corporate values, rijke historie, jarenlange ervaring binnen het office marktsegment en een groot netwerk, een hele sterke match.

Remy Schepens, Managing Director Benelux: “Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

Gispen zal zich met name richten op het Vitra Office en Seating assortiment.

Gispen Gispen en Vitra tekenen samenwerkingsovereenkomst

In de showroom van Gispen te Culemborg tekenden Peter Veer, Algemeen Directeur Gispen en Remy Schepens, Managing Director Benelux voor het Nederlandse Sales kantoor van Vitra.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden