Kleuren Pure & Original herfst/winter 2015-2016

Het verfmerk Pure & Original presenteert haar nieuwe kleurenselectie voor het nieuwe seizoen. Geïnspireerd op de natuur en ontstaan uit natuurlijke pigmente

Herfst kleuren

Na een frisse en kleurrijke selectie dit voorjaar kiest Pure & Original nu voor een aantal warme en diepe kleuren voor het interieur. De kleuren zijn geïnspireerd op de herfst-natuur en eindeloze blauwe luchten. Met een warme jas aan de natuur in, genietend van een winterse blauwe lucht.

Het kleurenpalet heeft een breed spectrum aan kleurtonen, van goud geel: Golden Majesty tot diep blauw in het Steel Blue. Ashes en Wet Sand zijn de lichte maar warme kleuren die het totale kleurenpalet luchtiger maken. De bruintinten zijn warm en vergrijsd als het herfstblad.

Natuurlijk

De verven zijn gemaakt met respect voor mens en natuur. Door de natuurlijke pigmenten leven de kleuren mee met het moment van de dag. De zachte en poederachtige uitstraling doen de kleuren nog beter uit komen.

Het kleurenpalet kan toegepast worden in diverse interieur-stijlen. Door de keuze van 8 verschillende kleuren, zijn ze op verschillende manieren te combineren. Blauw en wit apart maken een frisser palet en de bruintinten voegen naar wens nóg meer warmte toe in het herfst-interieur.

Speciale schildertechnieken zorgen voor het diverse eindresultaat. Zo kan er gekozen worden voor de matte classico krijtverf tot de stoere betonlook van Marrakech Walls. Alle verf soorten hebben hun eigen techniek en hun eigen uitstraling. Een bijkomend voordeel van het verfmerk is dat alle verven in meer dan 140 kleuren gemengd kunnen worden. Sterdealers beschikken over hun eigen verfmengmachine zodat de verf direct ter plaatse gemengd kan worden.

De kleuren

Ashes: Een lichte tint warm grijs als as en paddenstoelen.

Golden Majesty: Warm en sfeervol, geïnspireerd op het oker geel uit de jaren 70 en de warmte van de zon.

Tender Taupe: Diep en intens: een vergrijsde bruin waar de fellere kleuren prachtig op uit komen.

Atria: Gedempt blauw met een groene gloed, veel volheid waar een prettige rust van uit gaat.

Post Modern Mauve: Vintage van deze tijd met een warme toon en natuurlijke sfeer.

Steel Blue: Diep, staal blauw welke veel kracht aan het interieur geeft.

Wet Sand: De kleur van zand zorgt voor een warme en verfijnde basis.

Aubergine: Een warme en diepe tegenhanger, gebaseerd op de diepe kleuren in de natuur.

De kleurstalen van Pure & Original zijn met de hand geschilderd waardoor de natuurlijke pigmenten goed te zien zijn. Proefpotjes en grote kleurstalen zijn samen met de verf te bestellen bij de dealers www.pure-original.com

Pure & Original vind je online met een nieuwe inspiratie-blog op www.pure-original.nl, InstagramPinterestFacebook en Twitter

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden