Nieuwe sectorindeling voor Maison&Objet Parijs

De aankomende editie van de Parijse Maison&Objet vindt plaats van 4 t/m 8 september 2015. Nauwgezet volgt de organisatie van de Maison&Objet Paris actuele ontwikkelingen in de sector en heeft daarom besloten de beursindeling tijdens de aankomende editie te vernieuwen om bezoekers een goed samenhangend en overzichtelijk aanbod te kunnen bieden dat inspeelt op de huidige marktontwikkelingen. De beurs wordt ingedeeld in nieuwe 3 sectoren: Maison, Objet en Luxe, Design & Architecture d’Intérieur. Hierbij wordt ruim 70% van de exposanten in september 2015 ingedeeld op een andere locatie van de beurs.

MAISON, Alles op het gebied van woondecoratie

De beurssector voor het inrichting van woninginterieurs. De sector MAISON biedt inspiratie voor decoratie: meubels en kleine meubelen, verlichting en textiel, verschillende stijlen van dichtbij en ver worden op elegante wijze gemixed en voldoen aan de hoogste eisen.

ECLECTIC, LAAT UZELF VERRASSEN, Hal 1

De beste invloeden van culturen uit de hele wereld zijn terug te vinden in de ruimte ECLECTIC en zijn zowel atypisch als inspirerend. Een aanbod voor decoratie en meubels met de mooiste stijlen van dichtbij en ver.

COSY, EEN WARM INTERIEUR, Hal 2

Met een uitgebreid aanbod bestaande uit decoratie en textiel, biedt COSY een warme en vriendelijke omgeving. Een gastvrije en comfortabele cocon.

ELEGANT, GERAFFINEERD EN ELEGANT, Hal 3 en 4

Herinterpretaties van stijlen, van charme tot stedelijke inspiratie, met een aanbod voor tijdloze, geraffineerde en elegante decoratie, textiel en meubels.

ACTUEL, EEN BLIK OP DE MODERNE TIJD, Hal 5B

Een moderne wind waait over de sector ACTUEL en haar internationale aanbod van decoratieve meubels. Stedelijke moderniteit en strakke lijnen, een onmisbaar beurssegment.

Van nuttig tot meest futiel, absoluut noodzakelijk!

Het voorwerp in al zijn glorie. Van smart gadget tot keukengerei, van parfums tot modeaccessoires, het zijn de kleine extra’s die onze interieurs uniek en gastvrij maken.

CRAFT, AMBACHTELIJKE KUNST, UNIEKE KNOW-HOW, Hal 5A

Ambachtslieden en producenten van kunst.

Zeldzame, traditionele en hedendaagse items en unieke know-how komen hier tot hun recht. Een aanbod van zeer verfijnde en handgemaakte creaties.

COOK+DESIGN, CREATIVITEIT OP TAFEL, Hal 5A

De keuken is een speeltuin voor creativiteit. Een gezellige en innovatieve ruimte voor het ontdekken van de “art de vivre” rondom de tafel, keuken en gastronomie.

FRAGRANCES, PARFUMS VAN DE TOEKOMST, Hal 5A

Alle geuren komen bijeen in de ruimte FRAGRANCES. Geparfumeerde zeep en kaarsen, badproducten en luchtverfrissers, olfactorische en decoratieve producten voor interieurs.

COMPLEMENTS, ESSENTIEEL VOOR UW INTERIEUR, Hal 5A

Iedereen vindt iets naar zijn smaak in deze ruimte vol charme waar ieder object een bijzondere sfeer creëert voor uw interieur.

FRESH, EEN KLEURRIJKE RUIMTE, Hal 6

De kleine kenmerken voor een dynamisch interieur. Een compleet aanbod van gekleurde objecten die alle kamers in huis opfrissen: voor keuken, zitkamer en badkamer.

KIDS, HET KONINKRIJK DER KINDEREN, Hal 6

De kindertijd is een rijke en inspirerende wereld: designers van decoratie, meubels, textiel en accessoires brengen inventieve en zachte oplossingen voor de allerkleinsten.

FASHION, DE LAATSTE MODE, Hal 6

Mode accessoires, zoals handtassen, sieraden, sjaals en kleding. Het aanbod van accessoires vormt een harmonieuze coördinatie van mode en decoratie.

BELOVED, DE FAVORIETEN, Hal 6

Voor de meest hippe, trendy, slimme en grappige objecten. Veel ideeën voor het creëren van een persoonlijke touch.

LUXE, DESIGN & INTERIEURPROJECTEN, Unieke of op-maat gemaakte producten

Deze speciale ruimte van de MAISON&OBJET PARIS presenteert aan architecten en inkopers een unieke wereld vol creativiteit, innovaties en technische oplossingen bestemd voor een luxe lifestyle en hoog segment.

SCENES D’INTERIEUR GALLERY, EXCELLENTE MERKEN, Hal 7

De mooiste decoratiemerken zijn in deze ruimte te vinden. Originele designers, op de grens van ambacht, kunst en design presenteren hun voorwerpen vol pure creativiteit.

NOW! DESIGN À VIVRE, DE ZIEL VAN DESIGN, Hal 7

Dankzij steeds meer innovaties en experimenten kunnen bezoekers volop genieten van nieuwe design ideeën. Door transformatie, combinatie en hergebruik van materialen worden mooie objecten of stoere en functionele meubels gecreëerd.

MAISON&OBJECT IPROJETSI, OPLOSSINGEN VOOR BINNENHUISARCHITECTUUR, Hal 8

Dit beurssegment en trefpunt voor ontmoetingen is compleet gewijd aan technische en decoratieve oplossingen voor binnenhuisarchitectuur.Onmisbaar voor de realisatie van innoverende en creatieve projecten.

Voor alle informatie over de beurs alsmede het bestellen van toegangsbadges: www.maison-objet.com.

AANKOMENDE BEURSEDITIES:

MAISON&OBJET PARIS: Van 4 t/m 8 september 2015

PARIS DESIGN WEEK: Van 5 t/m 12 september 2015

Contact in Nederland

In Nederland wordt de MAISON&OJBET vertegenwoordigd door Promosalons Nederland

(tel. 020-4620020, e-mail info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot de beurs.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden