Tess van Zalinge x Royal Delft tentoongesteld bij Royal Delft.

Nederlandse ontwerpster gebruikt Royal Delft als inspiratie voor nieuwste collectie.

Zo heeft u Royal Delft nog nooit gezien. In de nieuwste collectie van Tess van Zalinge ‘Tess van Zalinge x Royal Delft’ komen de ambachten van het Delfts Blauw vervaardigen en het kleermaken op unieke wijze samen. Van 19 mei t/m 15 juli 2017 wordt een groot gedeelte van de nieuwste collectie van Tess van Zalinge bij Royal Delft tentoongesteld, op de plek waar de ontwerpster voor het eerst geïnspireerd werd Delfts Blauw in haar collectie te gebruiken.
Eerder dit jaar is de collectie met veel lof ontvangen tijdens Amsterdam Fashion Week en nu kunnen bezoekers de outfits van dichtbij bewonderen tijdens de tentoonstelling Tess van Zalinge x Royal Delft bij Royal Delft. Hoe komt een collectie als deze tot stand? Waarom koos de ontwerpster voor Delfts Blauw als inspiratie? Al deze vragen worden beantwoord door Tess zelf! Via een speciaal door Tess van Zalinge ingesproken audio tour krijg je alles te horen over de collectie. Prachtige illustraties van de Amsterdamse mode illustratrice Sjoukje Bierma maken de tentoonstelling compleet.


Royal Delft is zeer verheugd om samen met Tess van Zalinge deze prachtige tentoonstelling tot stand te brengen.


Over Royal Delft
Royal Delft, opgericht in 1653, is dé toonaangevende producent van handgemaakt en handbeschilderd Delfts Blauw aardewerk. De collectie omvat zowel traditioneel als inspirerend modern Delfts Blauw. Jaarlijks ontvangt de Royal Delft Experience bijna 130.000 bezoekers vanuit de hele wereld die het ambacht van het Royal Delft van nu uniek maakt. Wij zijn trots op de hoge kwaliteit van onze producten.

.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden