Welkom Karin Vollering, ambassadeur groenstyling BNS Crisp

Haar eerste 'groenstyling event' is op maandag 1 april in Woubrugge.

BNS Crisp bestaat dit jaar 10 jaar, heeft een bewezen bestaansrecht als dé professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland en kiest in 2019 bewust voor verbreding van het aanbod. In de praktijk betekent dit het toevoegen van nieuwe domeinen om zo nog beter in te kunnen spelen op de veranderende markt.

Was er eerder sprake van twee domeinen; interieurstyling particulier en vastgoedstyling dan kunnen bedrijven en stylisten nu ook terecht voor interieurstyling zakelijk (denk aan retail, zorg, events, etc.) en groenstyling. De vier verschillende domeinen hebben ieder een eigen ambassadeur. Letterlijk een icoon binnen het specifieke styling vakgebied. Deze ambassadeur zorgt voor interessante programmering (powersessies en events) om de leden te inspireren en het vak verder te professionaliseren.

Mogen wij aan je voorstellen, Karin Vollering, ambassadeur groenstyling.

“Ik vind het erg leuk om mensen te enthousiasmeren, te helpen en te adviseren op mijn vakgebied ‘wonen en leven met groen’.”

Met een groene achtergrond als opgeleid bloemiste bij Huis Ter Lande, heeft Karin 16 jaar retailervaring opgedaan in het runnen van tuincentrum Vollering en later Europatuin en Life & Garden in Delfgauw. Hier heeft haar ondernemerschap zich ontwikkeld en werd haar passie voor ‘wonen en leven met groen’ steeds duidelijker.

Aansluitend heeft Karin, als productmanager bij Edelman lifestyle in Reeuwijk, haar commerciële talenten verder ontwikkeld. Karin reisde onder andere naar diverse Europese fabrikanten om collecties uit te werken. Collecties van deze fabrikanten verkoopt ze nu zelf in haar stadswinkel Groene Vingers in Delft. Ze heeft een paar jaar geleden het roer volledig omgegooid en leeft nu ‘haar droom’, een eigen groene stadswinkel in Delft. Groene Vingers Delft is een belevingswereld die wil inspireren, verwonderen en verrassen.

Met behoorlijk wat trots presenteren wij het eerste event dat onze groenambassadeur op 1 april aanstaande organiseert: Zorgt een ‘groene’ leefomgeving voor een gezonder leven?

Wie wil dat niet? Juist nu, in de hectiek van alledag zijn we vaak even op zoek naar een gezond en extra behaaglijk moment. Tijdens deze eerste groen powersessie gaan we op zoek naar de effecten van groen in je leefomgeving. Dit is slechts een eerste tipje van de sluier.

Deze powersessie wordt gehouden op maandag 1 april van 12.30 tot 16.00 uur en we zijn te gast bij Karin van der Eijk van VDE plant uit Woubrugge (Oudendijkseweg 5). Graag verwelkomen wij jou als onze gast tijdens dit eerste groenstyling event. Mogen we rekenen op je komst, mail dan even aan jelena@bnscrisp.nl.

.

.

Delen via:

Ook lid worden?

BNS Crisp is dè Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

kortingen op trainingen, beurzen en events

je portfolio op onze site

een uitgebreid netwerk van ruim 350 leden