Wie zijn wij?

BNS Crisp is de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten en behartigt voor ruim 300 leden de volgende domeinen:

Interieurstyling particuliere markt, interieurstyling zakelijke markt (met de subdomeinen retail, event, horeca, zorg en kantoor), vastgoedstyling en groenstyling.

Samenwerken met BNS Crisp kan op diverse manieren, hieronder hebben wij een aantal mooie pakketten voor je samengesteld.

Social media facts

Twitter                                          4020 volgers
Facebook open pagina                 1000 volgers
Facebook besloten pagina             210 volgers
Instagram                                     1470 volgers
LinkedIn                                          555 volgers
Nieuwsbrief leden                        333 adressen
Nieuwsbrief externe contacten  1600 adressen

Interesse?
Neem gerust contact op met 
jolanda@bnscrisp.nl.

Of kom langs op een van onze inloop spreekuren in onze homebase op 20 april, 11 mei en 8 juni, van 10:00 tot 13:00 uur.

Gezien de interesse vanuit leveranciers en retailers, is het aan te raden om ons te laten weten dat je komt. Je kunt hiervoor mailen met jolanda@bnscrisp.nl en een tijdstip afspreken.


Brons partner

Je krijgt

- Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Met de mogelijkheid om deze te verlengen en te updaten.

- Tot 3 maal de mogelijkheid met een noviteit meegenomen te worden in een nieuwsbrief aan de ruim 300 leden.

- Tot 1 keer de mogelijkheid met een noviteit meegenomen te worden in een nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1500 adressen) van BNS Crisp.

- Én door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze site, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.

Je geeft

- Een jaarlijkse deelname aan de Blauwe Gids kost slechts € 295,- exclusief btw per jaar voor bedrijven.

Zilver partner

Je krijgt

- Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Met de mogelijkheid om deze te verlengen en te updaten.

- De mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse (medio maart) bedrijvenmarkt, de Blauwe Maandag, om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen van en direct in contact te komen met onze stylisten. De beschikbare ruimte per ‘Zilver partner’ is in overleg met BNS Crisp geheel vrij te bepalen. 

- Tot 5 maal de mogelijkheid (in beeld en tekst) om met een noviteit meegenomen te worden in een nieuwsbrief aan de ruim 300 leden. En tegelijkertijd word je onder de aandacht gebracht via al onze social media kanalen.

- Tot 2 keer de mogelijkheid met een noviteit te worden meegenomen in een nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1500) van BNS Crisp.

- Je bent zichtbaar aanwezig tijdens ons jaarlijks event waar ruimte is voor demonstratie, het delen van kennis en inspirerende presentaties en neemt deel met een ludieke aanbieding in de goodiebag. In welke vorm je aanwezig bent stem je af met Amara van der Ree door te mailen met amara@bnscrisp.nl.

- Je krijgt de gelegenheid om gedurende het jaar een vacature te plaatsen.

- Door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze site, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.

Je geeft

- Een jaarlijkse deelname aan ‘Zilver partner’ geeft je recht op veel voordelen en kost je slechts € 995,- exclusief btw per jaar per bedrijf. 

Goud partner

Je krijgt

- Ons podium is letterlijk voor jou. Alles is mogelijk. Kom erover in gesprek met onze voorzitter, Carin Frijters. Je kunt haar mailen via carin@bnscrisp.nl. Sowieso gelden voor jou minimaal de mogelijkheden van ons ‘Zilver’ pakket. Maar de sky is bij dit pakket écht de limit. Dit is immers maatwerk. Denk aan één of meerdere bedrijfsbezoeken, je bent geheel vrijblijvend welkom bij al onze ledenactiviteiten, krijgt ruimte op de podia van powersessies of andere ledenbijeenkomsten voor het delen van trends en noviteiten.

- Een profielpagina voorzien van jouw logo in dé online bedrijvengids onder vermelding van hoofdsponsor (Blauwe Gids) van BNS Crisp gedurende een jaar. Met de mogelijkheid om deze te verlengen en te updaten.

- De mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse (medio maart) bedrijvenmarkt, de Blauwe Maandag, om zo jouw aanbod letterlijk onder de aandacht te brengen en direct in contact te komen met onze stylisten. De beschikbare ruimte per bedrijf voor deze vorm van samenwerking is in overleg met BNS Crisp geheel vrij te bepalen. Je kunt eenvoudig je wensen kenbaar maken door te mailen naar blauwegids@bnscrisp.nl.

- Je bedrijf wordt tot 6x (in beeld en tekst) met een noviteit meegenomen in een nieuwsbrief aan de ruim 300 leden. En tegelijkertijd onder de aandacht gebracht via al onze social media kanalen.

- Je bedrijf wordt 2x keer met een noviteit meegenomen in een nieuwsbrief aan de externe contacten (ruim 1500) van BNS Crisp.

- Door voor deze vorm van samenwerken te kiezen krijg je een mooie plaats op onze site, ontvang je onze reguliere nieuwsbrief, heb je gratis toegang tot diverse events én organiseren wij een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.

Je geeft

- Dit maatwerkpakket, een jaarlijkse deelname aan de Blauwe Gids, de Blauwe Maandag is beschikbaar vanaf € 1.595,-  exclusief btw per jaar voor bedrijven. Deze vorm van samenwerking wordt op basis van selectie door BNS Crisp aangeboden aan maximaal 8 bedrijven.