BNS Crisp visie & missie

Visie

De grote diverse groep van stylisten heeft zich over de jaren ontwikkeld tot een beroepsgroep met een bewezen bestaansrecht. Wij geloven erin dat BNS Crisp, als autoriteit op gebied van styling, vormgeeft aan deze grote groep, deze een gezicht geeft en zo sterk mogelijk maakt.

Missie

We organiseren ons als stylisten binnen BNS Crisp, we ontwikkelen ons tot professionals en we delen kennis en ervaringen die ons helpen om meer succesvol te worden in ons vak.

Onze kernwaarden

VERBINDEN
We bieden toegang tot het netwerk, we brengen samen om te helpen, te inspireren en te steunen.

ONDERSTEUNEN
We bieden een basis en we versterken elkaar.

INFORMEREN
We houden elkaar op de hoogte, we voeden en inspireren elkaar.

Zeven uitgangspunten voor de professionele activiteiten van BNS Crisp

Belangen behartigen

De beroepsvereniging is voortdurend in gesprek met partijen ter verbetering van het imago en de positie van het vak styling binnen alle domeinen en behartigt op diverse wijzen de belangen van jou als vastgoed-, groen- of interieurstylist zakelijke en particuliere markt bij bedrijven, onderwijsinstanties en organisaties.

Informeren

De beroepsvereniging informeert je tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering, door middel van de website, onze nieuwsbrief, de BNS Crisp agenda op de site en in je mail, de Blauwe Gids (dé bedrijvengids voor BNS Crisp stylisten) en onze vacaturebank.

Verbinden

De beroepsvereniging verbindt stylisten onderling, maar ook met diverse bedrijven en onderwijsinstellingen. We bieden je de mogelijkheid om te netwerken met collega vastgoed- en interieur- of groenstylisten en andere professionals in de interieurbranche. Zoals tijdens de BNS Crisp tafels, tijdens ons tweejaarlijkse evenement Inspiring Contacts en op andere evenementen en op social media.

Ondersteunen

De beroepsvereniging biedt je ondersteuning bij het uitoefenen van de beroepspraktijk door middel van de portfoliocheck, algemene voorwaarden, juridische en bedrijfsmatige ondersteuning en beeldbank. En in de toekomst collectieve verzekeringen en coaching.

Professionaliseren

De beroepsvereniging helpt je als vastgoed-, groen- of interieurstylist op de zakelijke en particuliere markt naar een hoger niveau door de workshops, cursussen, trainingen en de portfoliocheck die we bieden.

Inspireren

De beroepsvereniging zorgt ervoor dat je het hele jaar door geïnspireerd wordt op het gebied van interieurstyling, vastgoedstyling en groenstyling door ons tweejaarlijkse evenement Inspiring Contacts en andere evenementen, door de workshops, cursussen, trainingen, lezingen, beursbezoeken en bedrijfsbezoeken die wij speciaal voor jou als lid organiseren.

Podium bieden

De beroepsvereniging biedt je de mogelijkheid jezelf te profileren bij interessante opdrachten, het meewerken op belangrijke beurzen en evenementen en andere activiteiten. Daarnaast kan je je portfolio plaatsen op de BNS Crisp website, waardoor je je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot.

Door je als stylist te verenigen in een beroepsvereniging vergroot je het imago van het vak interieurstyling, vastgoedstyling en groenstyling en die van jezelf zonder je identiteit te verliezen!