Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedstylisten en interieurstylisten.

Wij hebben ruim 350 leden. BNS Crisp is de nieuwe naam van beroepsvereniging CRISP. CRISP werd opgericht in 2009 en is in snel tempo uitgegroeid tot een professionele belangenbehartiger van stylisten voor interieurstyling en vastgoedstyling. Met de toevoeging BNS haakt de stylistenvereniging qua naamgeving aan bij beroepsverenigingen als BNI, BNO en BNA. BNS Crisp benadrukt daarmee de professionaliteit van de aangesloten stylisten.

Stylist is een vrij beroep. Het verschil in kwaliteit en niveau is dan ook enorm. Dat maakt het lastig voor particulieren en bedrijven om de juiste stylist te vinden. Onprofessioneel interieuradvies doet bovendien afbreuk aan het vakwerk van de echte experts. Daarom is er BNS Crisp.

BNS Crisp is er speciaal voor interieurstylisten en vastgoedstylisten die professioneel met hun vak omgaan. Die styling niet zien als uit de hand gelopen hobby, maar als erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen om die kennis te vergroten. BNS Crisp draagt daar aan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

.

Bert-Jan van der Stelt- Branchespecialist Wonen, INretail

"BNS Crisp vervult een belangrijke rol in de professionalisering en integratie van de stylist. En dat is nodig gezien de populariteit van het vak. De komende jaren zal het aantal stylisten flink toenemen en dan is het goed dat er een beroepsverenging is die als vertegenwoordiger van deze beroepsgroep kan optreden. Interieurstylist en retailer kunnen elkaar enorm versterken. INretail werkt daarom samen met BNS Crisp om haar leden, de woonretailers, zo goed mogelijk met interieurstylisten te laten samenwerken. Dit gebeurt op een prettige manier en met respect voor elkaars positie in de keten."

- Bert-Jan van der Stelt- Branchespecialist Wonen, INretail
Alef Aalfs, directeur VastgoedPRO

"Als directeur van VastgoedPRO, een beroepsorganisatie voor makelaars en taxateurs, weet ik als geen ander hoe belangrijk styling is bij het verkoopproces van een woning. Het creëren van een beleving, een sfeer, een gevoel dat uiteindelijk de emotie raakt van een potentiële koper. De toegevoegde waarde voor zowel makelaar als verkoper zit hem in een vlotter verkoopproces en een over het algemeen hogere prijs met dank aan de stylist"

- Alef Aalfs, directeur VastgoedPRO
Jan Mes, directeur VastgoedCert, hét kwaliteitsregister van makelaars en lid Commissie van Toezicht Keurmerkstylist

"Stylisten van BNS Crisp kunnen aan makelaars substantiële meerwaarde bieden bij het verkoopproces van woningen. Door hun opleiding, ervaring en kennis van internationale trends op het gebied van inrichting, vormgeving en design kunnen ze met vakkundige presentaties de verkoop bevorderen. Veel makelaars (en woningeigenaren!) hebben hiermee reeds hun voordeel gedaan"

- Jan Mes, directeur VastgoedCert, hét kwaliteitsregister van makelaars en lid Commissie van Toezicht Keurmerkstylist
Anne-Marie Burger, Centre Manager De Woonindustrie

"De samenwerking met BNS Crisp dateert van 2009. Vanaf de start een bevlogen initiatief, dat gaandeweg steeds professioneler werd. Eén van de vele initiatieven die we samen met BNS Crisp hebben ontplooid is de stylistendag die twee keer per jaar plaatsvindt tijdens onze vakbeurs. We zijn er trots op deze dag samen met BNS Crisp te mogen organiseren en in De Woonindustrie de deelnemende stylisten te mogen ontvangen. Ik zie BNS Crisp als een fijne en inspirerende relatie waarmee het goed samenwerken is!"

- Anne-Marie Burger, Centre Manager De Woonindustrie